Nykyaikainen pakkaus suojaa tuotetta ja viestii yrityksenne arvomaailmasta

Ympäristön tärkeys on korostunut entisestään viime vuosina, ja tämä näkyy myös valmistamiemme pakkausten kehityksessä. Yksilöllisiä ja mieleenpainuvia kartonkipakkauksia valmistaessamme olemme kehittäneet omaa tuotantoamme ja toimitapojamme isoin askelin luontoa kunnioittavaan suuntaan laadusta tinkimättä. 

Itse pakkausvalmistuksen taustalla tapahtuu siis jo paljon hyvää, ja ammattitaitoisen suunnittelijamme sekä myyntihenkilöstömme avulla voimme toteutaa pakkauksille asettamasi toiveet tarpeiden ja arvojen mukaisesti.  

Voimme halutessasi valmistaa kartonkipakkauksenne muovitta, kuitenkin ominaisuuksiltaan muovitettua materiaalia vastaaviksi - tämän toteutamme barrierien avulla. Myös muovisen ikkunakalvon voimme korvata yhtä kirkkaalla, sellupohjaisella vaihtoehdolla. Näin toimien olemme mukana asiakaskuntamme luontoa kunnioittavissa valinnoissa tuottaen heille muovittomia pakkauksia. 

Yksilöllisiä tehokeinoja rasioiden personointiin voidaan luoda erottuvien rakenneratkaisujen lisäksi mm. preeglaamalla (kohokuvioinnilla) saaden aikaan mielenkiintoisia  yksityiskohtia. Tätä on hyödynnetty mm. kuvassa olevassa Kyrö Distrilleryn tasting-setin pakkauksessa.

Rakenneratkaisuista esimerkkinä joitain logoa tai tuotetta tukevia leikkauksia. Lopputulemana tyylikkäin yksityiskohdin viimeistellyt yleviltä näyttävät pakkaukset.    

Arvomaailmastamme, jonka mukaan kartonkipakkaukset valmistamme voit lukea lisää täältä.

 

Huolellisella pakkaussuunnittelulla pakkauksista saadaan myös helpommin kierrätettäviä ja vähemmän, tai ympäristöystävällisempiä materiaaleja sisältäviä. Meitä kaikkia velvoittavassa pakkausasetuksessa määritellään kierrätysastetavoitteet, joihin pääseminen on meidän tuottajavastuullisten yritysten yhteinen asia. Niin tuottajavastuusta kuin kierrätyksestä löydät lisätietoa sivustolta rinkiin.fi.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: