Huomionosoitus hallituksenpuheenjohtajalle 29.10.21

Erkki Rantala vastaanotti Seinäjoen Yrittäjät ry:n 90-vuotisjuhlassa timanttisen yrittäjäjäristin 56 vuoden yrittäjän urasta. Tämä huomionosoitus tuli Erkille täytenä yllätyksenä.


Timanttiristi yli 50-vuoden yrittäjän taipaleesta kiinnitettiin Erkin rintapieleen Seinäjoen yhdistyksen 90v. juhlissa Kalevan Navetan upeissa tiloissa. 

Erkki aloitti yrittäjänuran itsensä työllistäen vuonna 1967, yrityksellään Vasa Affärstryckeri. Alkuun tuotteet olivat painamattomia alustoja ja rasioita leipomoteollisuuden käyttöön Vaasan ja Uumajan lähialueilla. Vuosien mittaan toiminta, tuotevalikoima ja markkina-alueet kasvoivat. Tuona aikana yritystoiminta vei Erkkiä ja Raija-Maijaa Vöyrin ja Lapuan kautta Nurmon (nyk. Seinäjoen) Hyllykalliolle. Samalle tontille, jossa nykyäänkin olemme.

Nyt jo useamman vuoden ajan Erkki on toiminut ER-Pakkauksen hallituksenpuheenjohtajana. Erkki kuuluu niiden yrittäjien joukkoon, jotka eläkeiän myötä ovat ottaneet töissäkäynnin harrastukseksi mm. keilailun, golfaamisen ja matkailun rinnalle.

Erkkiä, 56-vuoden yrittäjäuraa ja nyt saatua 50v. timanttiristiä juhlistettiin koko henkilökunnan voimin yrittäjäristein koristelluin leivoksin työnlomassa 5.11.21.