Lisätietoa hiilijalanjäljestämme

Kiinnostuitko tuloksista, joita olemme kehitystyömme välityksellä saavuttaneet hiilijalanjälkeemme, sekä sen vaikutuksista valmistamiimme kartonki- ja aaltopahvipakkauksiin.

hiilijalanjäljenkehitys vuosina 2021-23ER-Pakkauksella on aina ollut tärkeää kehittää niin toimintatapoja, kuin itse tuotteitamme myös luontoa kunnioittaen. Juurikin tästä syystä olemme vuosien ajan seuranneet mielenkiinnolla jättämäämme hiilijalanjälkeä GHG-protokollan ohjeistuksen mukaisesti. Laskentamme on alusta alkaen sisältänyt Scope 1, Scope 2 ja Scope 3 päästöt. Tämä onkin tarjonnut meille hyvän pohjan tulosten saavuttamisen seuraamiseen.

Iloksemme olemme voineet huomata kehityksen edenneen vuosi vuodelta myös näiltä osin oikeaan suuntaan. Tästä osoituksena hiilijalanjäljen väheneminenviimeisen 3 vuoden aikana 13%:lla.

Valmistamiemme kartonki- ja aaltopahvipakkausten hiilijalanjälki on 0,03315 kg CO2e yhtä kappaletta kohden.

Tarkemman dokumentin vuoden 2023 jalanjäljestämme esitettynä CO2e tonneina voit tilata tästä 

Vain 99,45 euron kompensaatiolla per 1.000 pakkausta saat nämä valmistamamme kartonki- ja aaltopahvipakkaukset hiilineutraalina. Yhteistyötahomme välityksellä hyvitämme päästöt luomalla kotimaisia hiilinieluja sekä kompensoimalla päästöt kansainvälisesti sertifioituun hankkeeseen. Kompensaatiosta toimitamme erillisen todistuksen.